Kwaliteit is en blijft de basis

Wij zijn ervan overtuigd dat schoonheid en gezondheid één en hetzelfde is. Onze behandelingen en producten vormen een investering in de gezondheid van uw huid. Of u nu op zoek bent naar behandelingen die huidveroudering tegengaan, de huid al dan niet duurzaam onthaart of behandelingen voor huidversteviging.

Cosme-Tec is uw antwoord

Cosme-Tec Total Beauty Concepts

Wij zijn ervan overtuigd dat schoonheid en gezondheid één en hetzelfde is. Cosme-Tec producten vormen een investering in de gezondheid van uw huid. Innovatieve technieken en vele actieve ingrediënten die onze producten bevatten bevorderen de opname van zuurstof, vocht en voedingsstoffen door de huid. Tegelijkertijd wordt uw natuurlijke schoonheid benadrukt, en deze voordelen gelden voor iedereen. Wij realiseren ons dat niet alle huidtypes gelijk zijn. Daarom zijn onze producten ontwikkeld met uiteenlopende huidtypes in gedachten. Of u nu op zoek bent naar producten of behandelingen die huidveroudering aanpakt, de huid al dan niet duurzaam onthaart of verstevigt; Cosme-Tec is uw antwoord.

Onze missie:

Ons doel is om professionele producten blijvend te ontwikkelen en verbeteren.  Voor iedereen die behoefte heeft aan een mooie en gezonde huid. We zijn ons goed bewust dat een schoonheidsbehandeling eerlijk, risicoloos en betaalbaar kan zijn terwijl duurzame en voortreffelijke resultaten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten behouden blijven.

Onze filosofie:

Alle delen van ons lichaam verdienen de hoogste vorm van aandacht. Ons uiterlijk is tenslotte ons visitekaartje. Wij moeten onze huid beschermen tegen vervuiling, stress, onvolkomenheden en veroudering. Bij Cosme-Tec gebruiken we daarvoor de allerbeste natuurlijke hoogwaardige grondstoffen, nieuwste technieken en de meest krachtige werkstoffen. Wij verwerken deze grondstoffen en materialen met respect voor mens en milieu.

Historie Enzyme-Tec Formula / Cosme-Tec

2005: Oorsprong en ontwikkeling , vanuit een 4 jarige dermatologische enzymen studie aan de UniversitalsSpital te Zurich, van een ontharing concept.

2006: Het natuurlijk duurzaam ontharing concept, dat werkte volgens het iontoforese principe, wordt de naam Enzymtec gegeven. Enzymtec behandelingen en verdere testen worden vanuit een schoonheidssalon opgestart. Enzymtec wordt binnen Zwitserland distribueerd.

2009: Enzymtec vindt zijn thuisbasis in Nederland om het ontharing concept binnen de Benelux te introduceren.

2010: Er werd een nieuwe samenwerking aan gegaan met een Duits medisch laboratorium en producent van Skin Care producten. Hier werden diverse producten verder ontwikkeld, verbeterd en getest.

2014: Het omslachtige Iontoforese principe werd geanalyseerd. Tevens werd een relatie aangegaan met een gerenommeerd Duits cosmetisch concern. Er werd gestart met het testen van behandelingen met naaldloze meso-therapie.

2016: Voor het meso-apparaat werd een 2de producent (NL) gecontacteerd en er was een doorbraak op het enzymen vlak. Deze combinatie werd uitvoering getest

2017: Nieuwe ontwikkeling op de markt met de internationale naam Enzyme-Tec. Dit onder de vlag van het cosmeticabedrijf Cosme-Tec. 
Vanaf September is de Enzym-Tec Formula leverbaar en wat zijn we trots! 

Cosme-Tec, vanaf 1 juli 2017 in handen van oprichter Robêrt Gommers, is een cosmeticabedrijf waar we trends op de voet volgen, producten ontwikkelen en produceren die net het verschil maken op het gebied van overbeharing en huidverbetering.

Cosme-Tec Total Beauty concepts future  serums for needleless mesotherapy summer/autumn 2019!

For facial treatement - skin rejuvenation
 

Skin serums kwaliteit - Certificeringen en patenten

Skin - High care Cosmetics

Ervaar nu de high care® cosmetics kwaliteit! De puurste ingrediënten en hoge doseringen van waardevolle actieve ingrediënten. Toepassingstechnieken die de biologische en fysiologische processen in ons lichaam en gezicht actief ondersteunen. Zorgconcepten en schoonheidsproducten voor het gehele lichaam en op anti-aging gebied.  

Nieuwsgierig naar  onze diversiteit aan cosmeticaproducten en apparaten of  op de hoogte blijven van nieuws en innovatie? Laat het ons weten!

Mocht je vragen hebben over een product of afspraak willen maken kun je per mail of telefonisch contact opnemen met Cosme-Tec  Uiteraard ben je ook van harte welkom bij een Beauty & Trainingscentrum voor een demonstratie of proefbehandeling..

Cosme-Tec kwaliteit - Voor meer gezondheid en schoonheid. Gisteren, vandaag, morgen en later! 

Cosme-Tec - Competentie en vertrouwen

Eens Cosme-Tec, altijd Cosme-Tec. Want als je eenmaal overtuigd bent, wilt je onze high care producten niet meer missen. Bij ons staat een loyale, eerlijke, maar ook veeleisende partner aan je zijde. We delen onze brede expertise en ondersteunen je persoonlijk succes met unieke concepten en producten. Voor nu en ook in de toekomst.

Produceren met verstand

Waar Cosme-Tec produceert zeggen we innovatie. De cosmetische apparaten vertegenwoordigen intelligente behandelingsoplossingen. We vinden nieuwe, onconventionele manieren om te reageren op behoeften van de beauty professional. Dit creëert unieke mogelijkheden voor beauty/afslank salon, studio of kliniek.

Cosme-Tec bv
Goudenbloemstraat 9
4611 RG Bergen op Zoom
+31 (0) 631967372
info@cosme-tec.com

KvK 20135632 Breda

Stel een vraag:

Maak een keuze
Ik wil meer informatie over Enzyme-Tec ontvangen
Ik wil informatie over Weyergans
Ik wil informatie over overige producten
Ik wil een afspraak maken
Terugbel verzoek
Versturen